Monday, July 27, 2009

Baru Nak Jenguk

Hmm...hari ni baru aku bekesempatan untuk menjenguk blog ni.. Memang betul la cakap cik Sally...blog aku ni rupanya dah bersawang...banyaknya sawang...dikiri sawang, dikanan sawang...huhu kesiannya. Sebenarnya bukan aku tak nak update blog ni, tapi aku benar-benar kesuntukan masa. Sejak dari hujung April lepas sampai la hujung Julai...aku rasa terlalu penat, penat yang amat berkursus anjuran ISMK tu...ni En Bahar punya kijo la ni..Pada mulanya memang aku tak setuju sangat-sangat ngan kursus 3 bulan ni, tapi apa nak buat...SAYA YANG MENURUT PERINTAH, maka nak tak nak kena la ikut juga. Tapi bila last2 tu rasa syok la pulak..then bila last day...menangis plak berpisah ngan kak Shakina, Emma, Ummi dan lain-lain cuma dengan kak Sham je tak sedih, sebab tau akan berjumpa gak ngan dia. Ala, KL dgn Subang tu sepelaung je..Tapi yang geramnya kak Sham ni org semua dok tangkap leleh, dia bantai gelak bergling-guling..hissh, tak dak perasaan langsung..
Sabtu lepas aku bersihkan rumah aku sebersih-bersihnya...sbb dah 3 bulan cuma menyapu "cap ayam" je..
Dalam 3 bulan lepas sebenarnya hidup aku terkejar-kejar sangat. Kalu tak dak kelas, aku akan pecut keta balik rumah...pointnya nak jumpa Awatif...
Awatif, mulai hari ni mama janji takkan tinggal Awatif lama-lama lagi.

2 comments:

mrs.boan said...

balik..balik awatif...sudahnya saya ingat nama anak akak awatif ajer...hehe...erm..dgn hawa tak nangis pun....huhu...

Rohaiza said...

dengan hawa nangis dalm hati..tu kak Sham yang spoil kan